dissabte, 2 de febrer del 2008

Miquel Iceta reflexiona a Premià de Mar sobre el futur del socialisme català

Com ja vam anunciar, el viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, va realitzar el passat dijous dia 30 de gener de 2008 un acte a Premià de Mar on va reflexionar sobre el futur del socialisme català. Durant aquest acte va reafirmar la disponibilitat del PSC per liderar un projecte de valors al servei de la societat que combini la llibertat de l’individu amb el bé col·lectiu.

Miquel Iceta va parlar sobre la reflexió que el PSC està impulsant de cara al proper Congrés del Partit, ja que segons ha dit: “cal mantenir viva la reflexió i l’autocrítica, per tal de poder continuar oferint a la societat un projecte de futur atractiu i dinàmic, que tingui cura tant de l’individu com del bé col·lectiu”.

El portaveu del PSC també ha insistit en la necessitat de canviar certs hàbits per tal de satisfer les noves demandes de la societat. Així ha remarcat que “cal parlar més de política amb la ciutadania, ja que segons ha dit, “avui hi ha una demanda creixent d’explicació i de partits polítics dinàmics capaços de donar resposta a aquesta demanda, entenent i reflexionant sobre els canvis vertiginosos del món que ens envolta”.

Finalment, Miquel Iceta en un to més crític ha recordat que “el canvi i la transformació són dos valors fonamentals del socialisme”, i per tant, “cal lluitar perquè la societat no ens vegi massa instal·lats i percebi en dinamisme la continua evolució del projecte socialista”.