dimecres, 5 de març del 2008

Un ninot de Rajoy anima la campanya de la JSC a Mataró

La JSC Mataró reparteix tríptics de campanya i propaganda electoral a la zona d’oci de Pla d’en Boet acompanyats d’un ninot d’en Mariano Rajoy amb la finalitat d’accentuar les diferències entre els dos candidats i animar la gent jove a votar el dia 9 de març. Aquest podria ser un bon resum del que va succeir el passat dissabte a la nit.
Font: JSC Mataró

Animats per les declaracions del secretari de comunicació del PP, Gabriel Elorriaga, reconeixent que la tàctica que segueix el partit popular pretén fomentar l’abstenció, la Joventut Socialista de Catalunya va sortir la nit de dissabte 1 de març a diumenge 2 de març a repartir tríptics informatius de les propostes socialistes, acompanyats d’un ninot d'en Mariano Rajoy.

Font: JSC Mataró

En Javier Naya, primer secretari de la JSC Mataró, ha declarat que “la idea de sortir al carrer acompanyats d’en Mariano ha estat motivada per la necessitat de donar una resposta a les declaracions del PP i fer més visibles encara les diferències entre els dos candidats”. “Volíem cridar l’atenció dels joves i recordar-los la importància d’anar a votar el dia 9 de març”, ha afegit el dirigent de l’organització juvenil.

1 comentari:

Sindicat Únic ha dit...

Hola;
Deixo aquí un enllaç a la pàgina del Sindicat CNT de Premià. S'està fent una campanya en suport dels treballadors de la construcció a la comarca. Si coneixeu a treballadors d'aquest sector podeu donar-li l'adreça.
Si l'administrador d'aquest blog creu que no ha de ser-hi aquest comentari aquí, ja ho pot borrar i perdoni les molésties. Gràcies.
www.cntpremia.blogspot.com