dissabte, 1 de desembre del 2007

Benvinguts

Benvinguts i benvingudes a la nova pàgina web de la Joventut Socialista de Catalunya a Mataró.

És per a mi un plaer saludar-vos des d'aquest nou espai amb el que pretenem acostar més la nostra organització als joves de Mataró. Un nou espai que, com podeu veure, neix amb el format d'un bloc on a més, podeu fer-nos arribar en forma de comentaris les vostres opinions i aportacions sobre qualsevol tema. Ja fa temps que al ciberespai, la nostra ciutat es coneguda com la "ciutat blogger" o "ciutat dels blocs" i per tant, la nova web de la nostra agrupació no es podia quedar enrere en aquest sentit.

Però aquesta web vol ser alguna cosa més que un bloc. Posem en marxa aquest projecte també amb la voluntat de dotar-lo de continguts, que de mica en mica anirem ampliant, buscant que aquest espai sigui cada vegada més atractiu i esdevingui un veritable punt de trobada.

Trobar solucions als problemes dels joves de Mataró és el nostre repte, amb l'emancipació al capdavant de tots ells. Un repte del que si vols, estàs convidat a participar. I ara, amb aquesta web, encara ho tens més fàcil. Salut i República.

Javier Naya
Primer Secretari de la JSC Mataró