dilluns, 18 de febrer del 2008

Zapatero no es lo mismo

El video de campanya de la JSC Mataró.

3 comentaris:

Izan ha dit...

gràcies pel comentari al blog. Però continuo pensant, que teniu raó no és lo mismo, però el que no és lo mismo és quan en aquesta legislatura s'ha pactat amb els partits d'esquerres com l ICV-IU, La Chunta, inclòs ERC i BNG, i s'han tirat endavant propostes en el camp social, la LLei de Promoció de l'autonomia Personal (malgrat que no m'agrada com s'està desplegant), o la llei de drets de persones homosexuals, o la LLei de la Memòria històrica... i és clar, quan ha tirat lleis amb CIU i el PP, han avançat en privilegis cap a sectors econòmics, com algunes reformes fiscals, com el tema de reforma del sector hipotecari, o del sector elèctric.. teniu raó no és lo mismo, sobretot quan el PSOE pacta amb les esquerres.

Salut, i gràcies pel link.

Jordi

Anònim ha dit...

No os da vergüenza tener que difundir vuestro mensaje por la blogsfera como de si spam se tratase. Sois una formación política.

Penkamuska ha dit...

Estic completament d'acord amb en Jordi i també d'acord amb alguns dels enunciats del vídeo.
No obstant, em deixa perplex que enaltiu tant la mesura dels 210€ al mes, quan a les darreres eleccions autonòmiques CiU va plantejar una proposta similar (subvenció del 10% del lloguer) i el PSC la vàreu criticar encertadament perquè:

1) no representa una solució estructural.
2) si el preu es fixa per mercat, això implica una puja dels preus.

Entenc aleshores que tampoc és el mateix PSOE que PSC. Una humil proposta: feu un grup parlamentari propi.

Salut,