dimecres, 22 d’octubre del 2008

Es constitueix la JSC a Sant Cebrià de Vallalta

El passat diumenge va constituir-se l’agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya a Sant Cebrià de Vallalta, durant un acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament. D’aquesta manera, la JSC es converteix en l’única organització política juvenil d’aquest municipi, tal com va recordar en Pere Vega, portaveu del PSC al consistori, que també va animar al nou grup de joves a implicar-se i a treballar pels joves de Sant Cebrià.

L’acte va comptar amb la presència d’en Santi Fontbona (tot just reelegit Primer Secretari del PSC al Maresme) i d’en Manel Mas, diputat a Corts Generals i ex-Alcalde de Mataró, que va donar algunes claus sobre la situació econòmica i sobre la crisi que estem vivint. “Una crisi que ens afecta a tots a nivell global i que provocarà també canvis importants a nivell global”, va dir Mas.

Finalment, en Javier Naya, Secretari d’Organització de la JSC al Maresme va recordar als nous militants que ara els toca liderar les propostes en matèria de joventut i fer front a les problemàtiques dels joves de Sant Cebrià. Precisament, durant l’acte ja es van apuntar algunes de les propostes en les que es començarà a treballar des de la nova agrupació, com la demanda d’un espai digne per als joves del poble, o la creació d’un servei de bus nocturn que permeti als joves desplaçar-se a altres municipis amb seguretat quan surtin a les nits.

A l’acte hi van assistir una quarantena de persones i en acabar es va oferir un aperitiu als assistents.