dimarts, 21 d’octubre del 2008

Ana Mª Barrera, nova primera secretària de la JSC Maresme

La Joventut Socialista del Maresme van escollir ahir a la nit una nova direcció en un congrés extraordinari celebrat al Casal de Joves de Mataró. La nova comissió executiva de la federació del Maresme estarà encapçalada per l’Ana Mª Barrera, que fins ara ocupava el càrrec de secretària d’organització.

La nova primera secretària estarà acompanyada en aquesta nova etapa per en Javier Naya com a secretari d’organització, en Ruben Carroza com a adjunt a organització, l’Edurne Macazaga en la secretaria d’autonomia juvenil, en Mohammed Belkaid Benomar com a secretari de cooperació i àmbits de la diversitat, la Graciela Medina en la secretaria d’igualtat i drets socials, i finalment, l’Oriol Vaquer com a secretari de polítiques municipals.

En aquesta nova etapa, la nova direcció amb l’Ana Barrera al capdavant s’ha marcat com a principals objectius reafirmar la presència de la JSC a tota la comarca, i aprofitar aquesta implantació en el territori per establir canals de comunicació oberts entre el jovent del Maresme i les institucions. A més a més, la nova primera secretària ha recalcat en el seu discurs la necessitat de mantenir la voluntat de canvi i transformació del pensament socialista. “Volem una comarca millor, més justa i igualitària, per tots i totes, però en especial pels joves”, ha manifestat l’Ana Barrera.

El congrés va comptar amb la presència del Primer Secretari de la JSC, en Raúl Moreno, així com d'en Santi Fontbona, Primer Secretari del PSC Maresme, i en Carles Fernández, Regidor de Presidència i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró i ex-Primer Secretari de la JSC Maresme.